DETAILS, FICTION AND VERIFICARE ISTORIC AUTO

Details, Fiction and verificare istoric auto

Details, Fiction and verificare istoric auto

Blog Article

De ce este statia radio auto este o investitie inteligenta? Bateria auto este cu curent continuu sau alternativ? Cererea completata si semnata trebuie sa fie, apoi, depusa la ghiseu alaturi de cartea de identitate in authentic si permisul de conducere in primary si copie.

Probabil ai auzit despre verificare istoric auto, vin decoder, verificare km reali and so on. Trebuie sa tii cont ca, on the whole, vanzatorii de mașini 2nd-hand de multe ori nu doresc să dezvăluie cumpărătorilor aspecte importante treatment tin de istoricul masinii. VERIFICA ISTORIC AUTO ACUM! De exemplu, conform statisticilor, intre thirty% si fifty% dintre masinile 2nd hand sunt vandute dupa falsificarea kilometrajului.

Suntem parteneri ai operatorilor internationali - Agentia de Siguranta si Supervizare in Trafic, in speta cu operatorul uneia din cele mai mari baze de day de service autorizat (VOSA). Te rugam sa iei in calcul faptul ca intotdeauna dezvaluim sursele din care obtinem informatiile. Datele pe care le prelucram pot fi extrase simultan din doua organizatii diferite cum ar fi VOSA si Oficiul pentru Protectia Consumatorului, dar vom mentiona sursa doar in cazul celei de-a doua.

Daca exista orice diferente sau inconsecvente intre seria sasiului si documente, acesta poate fi un semn de alarma si ar trebui sa ridici intrebari sau sa eviti sa faci achizitia.

Atenție - înainte de a introduce seria de șasiu, verificați de două ori pentru a vă asigura că aceea este seria corectă

Insa, daca doresti sa afli mai multe detalii si aspecte importante despre o masina SH pe treatment urmeaza sa o cumperi, poti opta pentru update-ul la versiunea platita.

Exista mai multe modalitati de a verifica km unei masini. Una dintre cele mai rapide si mai eficiente este utilizarea unui raport de istoric auto. Aceste rapoarte ofera informatii detaliate despre kilometrajul istoric al vehiculului, bazate pe inregistrari si documente oficiale.

Dupa ce ai introdus numarul de inmatriculare, aplicatia va efectua o interogare in baza de date a RAR si iti va afisa informatiile despre istoricul km al masinii. Iti vor fi prezentati kilometri regasiti in diferite verificari tehnice anterioare, precum si data la treatment acestea au fost efectuate.

Economisire de timp Un raport permite separarea preliminară a mașinilor bune de cele cu defecte ascunse, așa-numitele“lemon cars”. Deci, nu trebuie să conduceți și să inspectați singur multe mașini și să vă pierdeți timpul. Protejați-vă împotriva unei achiziții proaste Investiția în raportul autoDNA aduce financial gain chiar și pentru câțiva lei , deoarece vă protejează de cumpărarea unei mașini care ar putea fi, de exemplu, după o daună wholeă și necesită sume enorme de bani pentru reparații.

In additionally, ultimele sapte cifre pot fi identificatorul unic al vehiculului, treatment deal with ca fiecare masina sa fie diferita de celelalte.

Prin intelegerea si utilizarea corecta a acestui cod, poti obtine informatii valoroase despre vehiculul dorit si te poti asigura ca faci alegerea potrivita in ceea ce priveste achizitia unei noi masini.

Astfel, ai acces la day precum kilometri regasiti in trecut, inregistrarile de assistance si inspectii tehnice periodice.

Acest raport detaliat verifica mai multe aspecte importante ale istoricului vehiculului, oferindu-ti informatiile necesare pentru a lua decizii inspirate. Iata ce verifica acest raport:

Istoric daune partiale si istoric daune totale Este cel mai simplu (si ieftin) sa cumperi vehicule accidentate si grav avariate. aici Cele mai multe dintre ele sunt importate din Germania si Tarile de Jos, dar numarul de vehiculelor grav avariate aduse in Romania creste, ca si numarul de vehicule inmatriculate in Romania. Deoarece vehiculele grav avariate sunt o modalitate usoara de a face bani, acestea sunt populare printre dealerii profesionisti de masini next-hand. Acesta este motivul pentru care ar trebui sa verificati daca autoDNA prezinta orice informatie cu privire la daune atunci cand introduceți seria de sasiu a vehiculului pe treatment doriti sa-l cumparați.

Report this page